OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

PGYTECH CFexpress Createmate Card Reader Case Type A/SD (Moss Green)

Artikelnummer: D261741
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De multifunctionele geheugenkaart organizer
De PGYTECH CFexpress CreateMate Card Reader Case is een multifunctionele geheugenkaart organizer die geheugenkaart opslag en ultrahoge snelheid data lezen combineert om te voldoen aan de behoeften van de fotograaf voor geheugenkaart opslag en data overdracht tijdens het dagelijkse werk en reizen.

Highlights
Integreert kaartopslag en ultrasnelle gegevensleesfuncties
Standaard Type-C-interface ondersteunt plug-and-play
Opslag met hoge capaciteit voor 3 CFA-kaarten/2 CFB-kaarten, 3 SD-kaarten, 4 Micro SD-kaarten, 2 Nano SIM-kaarten en 1 uitwerppin.


Opslag met hoge capaciteit
De PGYTECH CFexpress Type A/SD versie heeft een grote interne opslagruimte voor 3 CFexpress Type-A kaarten, 3 SD-kaarten, 4 Micro SD-kaarten, 2 Nano SIM-kaarten en een telefoon uitwerppin, waardoor het ideaal is voor een breed scala aan camera's, mobiele telefoons, drones en actiecamera gebruikers.

Gegevensoverdrachtsnelheid
Dubbele CFexpress Type-A kaart- en SD-kaartsleuven, ondersteuning voor hot swapping. Ingebouwde USB 3.2 Gen2 chip, met een overdrachtsnelheid tot 10 Gbps. Compatibel met CFexpress Type-A opslagkaarten, met een gegevensoverdrachtsnelheid tot 1000 MB/s. De kaartlezer ondersteunt de SD 4.0-specificatie voor SD/Micro SD-kaarten (via kaartadapter), met een gegevensoverdrachtsnelheid tot 312 MB/s.

Constante en stabiele overdracht
Uitgerust met een Type-C interface, plug-and-play voor zowel computers als smartphones, waardoor gegevens direct kunnen worden overgedragen en gedeeld. De gereserveerde externe voedingsinterface zorgt voor een constante en stabiele gegevensoverdracht. Wordt geleverd met een supersnelle Micro SD-kaartadapter voor een overdrachtsnelheid tot 312 MB/s. De standaard aangepaste uitwerppin dient zowel als kaartuitwerper voor smartphones en als tijdelijke sleufschroevendraaier voor het demonteren en monteren van snelkoppelingsplaten.

Stevig en duurzaam
De behuizing is gemaakt van een geïntegreerde aluminiumlegering, stevig en duurzaam. De binnen- en buitenschelp hebben een pull-type gesloten structuurontwerp, gecombineerd met een siliconen beschermhoes, waardoor een professionele bescherming op IP54-niveau wordt bereikt.


Kenmerken
Materiaal: Aluminiumlegering, ABS, siliconen
Afmetingen: 130 x 75 x 27 mm
Compatibele apparaten: Camera's, smartphones, drones, actiecamera's


In de doos
1 x PGYTECH CFexpress CreateMate Card Reader Case
1 x Silliconen hoesje
1 x Micro SD-kaartadapter met hoge snelheid
1 x Multifunctionele uitwerppin
1 x Karabijnhaak


O.a. geschikt voor
Compatibel

  • CFexpress Type A
  • UHS-Ⅱ,SDXC, SDHC, SD-kaarten
  • UHS-Ⅰ,SDXC, SDHC, SD-kaarten
  • UHS-Ⅱ,Micro SDXC, Micro SDHC, Micro SD-kaarten
  • UHS-Ⅰ,Micro SDXC,Micro SDHC,MicroSD-kaarten

Systemen
Windows 7 en hoger, Mac OS 10.6 en hoger, Linux, Android, iPad OS

0 sterren op basis van 0 beoordelingen